POLITIKA ZASEBNOSTI

Kdo smo
Spletna stran je: www.rskupina.si, ki predstavlja podjetje R SKUPINA d.o.o.
Zgornji Brnik 390
4210 Zgornji Brnik
Slovenija
ID za DDV: SI87758008

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo?

Kontaktni obrazci
Ko nas na strani obiščete na strani »Kontakt«, boste morali posredovati določene osebne podatke o sebi, ki lahko vključujejo vaše ime, e-poštni naslov, ime vaše organizacije, panogo vašega podjetja in velikost posel. Za obrazec, ki ga želite poslati, potrebujete samo vaše ime, vaš e-poštni naslov in ime podjetja. Te podatke posredujete prostovoljno.

V skladu s kakršnimi koli dovoljenji, ki ste nam jih morda sporočili, lahko te podatke uporabimo za neposredno komunikacijo z vami, da odgovorimo na vašo poizvedbo. Te podatke bomo uporabili za komuniciranje izključno po e-pošti, vendar nikoli v marketinške ali promocijske namene.

Piškotki
“Piškotki” so majhna besedilna datoteka, ki jo v brskalniku (Internet Explorer, Safari, Chrome) shrani v računalniku ali mobilni napravi. Piškotki so edinstveni identifikatorji, ki spletnim mestom omogočajo shranjevanje stvari, kot so vaše želje. Nekateri piškotki so potrebni, da se lahko premikate po spletnem mestu ali da zagotovite določene osnovne funkcije. Drugi piškotki nam pomagajo izboljšati delovanje naše spletne strani in vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki omogočajo, da vas spletno mesto prepozna, ko se vrnete, in ustrezno odgovorite.

Piškotki so lahko “obstojni”, kar pomeni, da je shranjen v vaši napravi, dokler ne poteče ali ne izbrišete piškotka. Lahko pa so piškotki začasni ali “seje”, ki so shranjeni samo v začasnem pomnilniku in se ne zaprejo, ko je brskalnik zaprt. Podatkov, zbranih s piškotki, ne prodajamo, ne distribuiramo ali dajemo v zakup.

Piškotke lahko izberete, če želite sprejeti ali zavrniti. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko ponavadi spremenite nastavitve brskalnika tako, da piškotke zavrnejo, če želite.

Ko uporabljate in dostopate do naše spletne strani, lahko v vaš brskalnik namestimo številne datoteke s piškotki. Piškotke uporabljamo za omogočanje določenih funkcij spletnega mesta, zagotavljanje analitike in shranjevanje vaših nastavitev.

Poleg lastnih piškotkov lahko uporabljamo tudi različne piškotke drugih proizvajalcev. Naše spletno mesto uporablja piškotke drugih proizvajalcev iz storitve Google Analytics za poročanje o statistiki uporabe našega spletnega mesta. Ti piškotki za analitiko nam ne zagotavljajo nobenih osebnih podatkov o vas in v Google Analytics ne nalagamo nobenih osebnih podatkov ali podatkov, ki trajno identificirajo določeno napravo.

S kom delimo vaše podatke
Edina oseba, ki ima dostop do vaših podatkov na tem spletnem mestu, je lastnik spletnega mesta in platforme tretjih oseb, ki anonimno obdelujejo podatke, kot je bilo že omenjeno.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), shranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo, v njihov uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko te podatke vidijo in uredijo.

Google Analytics shranjuje vaše podatke 26 mesecev.

Kakšne pravice imate nad svojimi podatki
Če imate na tem spletnem mestu račun, lahko zahtevate prejeto izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Imate pravico do dostopa do informacij, ki jih imamo o vas. Imate pravico, da svoje podatke spremenite ali izbrišete na zahtevo. Če želite uveljaviti to pravico, pošljite svojo prošnjo tukaj.

Kam pošljemo vaše podatke

Upoštevajte, da če kliknete ali sledite povezavam z našega spletnega mesta na zunanja spletna mesta, naša politika zasebnosti ne bo več veljala. Preden pošljete kakršne koli osebne podatke, preverite pravilnike o zasebnosti katerega koli takega zunanjega spletnega mesta, saj ne moremo sprejeti nobene odgovornosti ali odgovornosti v zvezi z njimi.